dimarts, 31 de març del 2015

RAVALA'T
















Per fi! 
Després de setmanes i setmanes pintant hores i hores, preparant esbossos, enviant e-mails, tacant-nos, mullant-nos, somrient, disfrutant sols o amb molt bona companyia, podem mostrar això que per nosaltres dos(en Javi Díaz Lara i jo) tant important és.

El nostre Projecte.
Un mural ben gran, el més gran que he fet mai. 
Un mural on derrere hi ha també un grup de joves del Raval que van voler apuntar-se a un taller de graffitti i dibuix al Casal dels Infants que organitzàvem per fer veure que amb imaginació i una mica de pintura, al carrer som imparables. 
On derrere també hi ha una sèrie de personalitats activistes que busquen fer del barri del Raval de Barcelona un barri que no calla davant la impunitat, que vol demostrar com de possible són les utopies, que no es creu la "Barcelona bonica", que vol somriure aixecant el puny,... i molta més gent que, sense saber-ho, ha col·laborat moltíssim en aquesta gran experiència.

Que per què l'hem fet?
Doncs perquè mai callarem i perquè l'art és també per això, per a mostrar allò que et remou la conciència però que no saps com treure. També per escopir fortament a l'hipòcrita i per demostrar, a qui encara no s'ho creu, la força de la humanitat quan es rebel·la.

Perquè ens encanta pintar interactuant amb un gran barri de gent maravellosa. I perquè cerquem la coherència.

Gràcies a totes aquelles que han fet possible aquest gran somni.
Desgràcies per aquells qui odien els somnis.


Pintura plàstica i Spray

2 comentaris: