dimarts, 29 de març del 2016




Pintant amb Arte ignorante!

Pintura plàstica

diumenge, 27 de març del 2016


Provant cosetes a un gran espai ben ple d'art!

Pintura plàstica

dimecres, 23 de març del 2016

Hi tornarem!

Ahir em van informar de que es van borrar tots els murals de la Universitat Autònoma de Bellaterra, inclòs el que amb en Javi Diaz Lara vam fer el dia 10 de Març per conmemorar la decisió de que la UAB ja no tindria cap tipus de relació amb l'Estat d'Israel, unint-se així al moviment BDS.
Ho justifiqui de la manera que ho justifiqui el rectorat de la UAB, penso que aquesta acció no suposa res més que una repressió descarada als moviments estudiantils, socials i d'esquerres d'una universitat de tradició reivindicativa, que mai ha callat davant les injustícies. Així retallen, doncs, la llibertat d'expressió i intenten mostrar un aspecte de la universitat que no concorda amb la realitat d'aquesta.

La UAB ha estat, és i serà sempre una universitat activa i compromesa amb la realitat social del seu entorn, i és per això que seguirem mostrant els nostres missatges i protestes de mil maneres; també a les parets d'aquesta.
Visca la UAB rebel!!

dilluns, 21 de març del 2016

divendres, 11 de març del 2016

La UAB, Lliure d'Apartheid!














 De nou amb el gran company Javi Díaz, tornem a intentar aportar el que humilment podem a la lluita del poble palestí amb aquest mural. Pel seu alliberament, per la fi de la ocupació salvatge de l'estat feixista d'Israel sobre unes boniques terres on broten oliveres i on les persones amb el cor més gran del món i la mirada més preciosa demanen justícia mentre pateixen de totes les formes que et puguis imaginar.
Ha estat un veritable plaer poder compartir aquesta experiència amb el BDS UAB (amb la seva lluita com a referent) i totes aquelles persones que han ajudat a fer possible això. Moltes gràcies!

Perquè ens estimem moltíssim aquell indret, traballarem sempre per la seva dignitat i cridarem "Falesntine Hurra!".


Pintura plàstica i spray